Dæksplads

Dæksplads

 

- Overbevisende bevægelsesfrihed

Uanset om det er for at arbejde med riggen, komme omkring på båden eller bare sole sig og slappe af, har trimaraner dæksplads som en stor motorbåd.

 

Alle skøder, fald og anden trim er ledt direkte til cockpittet og er ikke til gene for bevægeligheden på bådens side- og bovnet.

 Også betjening af flyvesejlene foregår lettere og mere sikkert med den store bevægelsesfrihed. Det er noget lette og langt mere sikkert, at hale en 115 kvadratmeter  genakker indenbords på et frit net, fremfor et tætpakket dæk.

Sidste nyt

Slut med at forhandle trimaraner - Starten på et nyt koncept

 Ja, med lidt smerte over at jeg i de seneste år ikke har sejlet så meget som tidligere, så kan jeg heldigvis se tilbage på en masse skønne kapsejlads minder (sejre såvel som nederlag). Men de bedste minder er de oplevelser jeg har haft med familien om bord. 

De mange oplevelser på havet og min store kærlighed til livet under vandet, har flyttet lidt rundt på mine personlige prioriteter. Fremfor at surfe rundt på bølgerne, har jeg startet aktiviteten Blue-Tech, der skal være med til at sikre at vi fremover kan få glæde af havet. I dette koncept er der også en nyhed der vil interessere det fleste flerskrogs sejlere. 

Jeg vender tilbage med en up date inden udgangen af 2013.

 

De bedste hilsner fra

Brian Boserup


Watski2Star

Ny hjemmeside

Læs alle ..