Sikkerhed

Sikkerhed

Alle vores trimaraner er synkefri, uanset om alle skrog er fyldt med vand. Vi har ingen blykøl, der hiver os til bunds ved kæntring! Sejler man hul i hovedskroget, kan man sagtens sejle båden sikkert til nærmeste havn.

Og jo, kæntring er muligt, hvis man bevidst overskrider grænserne for sikker sejlads. Men selv i en kæntret flerskrogsbåd er der bedre overlevelsesbetingelser end i en redningsflåde eller en kølbåd der står på bunden.

Med rebet sejl og en opmærksom besætning kan trimaraner klare ret ekstreme vejrforhold. Skulle man blive fanget midt i en kraftig storm eller sågar en orkan, skal man søge væk fra kysten, bordfylde sideskrogene og lægge masten ned. Så kan man klare ret ekstreme vejrforhold. 

Sidste nyt

Slut med at forhandle trimaraner - Starten på et nyt koncept

 Ja, med lidt smerte over at jeg i de seneste år ikke har sejlet så meget som tidligere, så kan jeg heldigvis se tilbage på en masse skønne kapsejlads minder (sejre såvel som nederlag). Men de bedste minder er de oplevelser jeg har haft med familien om bord. 

De mange oplevelser på havet og min store kærlighed til livet under vandet, har flyttet lidt rundt på mine personlige prioriteter. Fremfor at surfe rundt på bølgerne, har jeg startet aktiviteten Blue-Tech, der skal være med til at sikre at vi fremover kan få glæde af havet. I dette koncept er der også en nyhed der vil interessere det fleste flerskrogs sejlere. 

Jeg vender tilbage med en up date inden udgangen af 2013.

 

De bedste hilsner fra

Brian Boserup


Watski2Star

Ny hjemmeside

Læs alle ..