Ren fornøjelse

At sejle trimaran er en fornøjelse for alle ombord.

Sejleren nyder at trimme sejlene med kontante reaktioner på hastighed samtidigt med at man smiler til de kølbåde man suser forbi.

Familien nyder den trygge følelse ved at sejle fladt. Kopper og tallerkener står stadig på bordet efter en vending på kryds. I øvrigt nyder de ombordværende at man ikke banker tærerne ind i diverse dæksfittings, da alle befinder sig mest på nettene.

Vennerne får en på opleveren, og bliver altid positivt overrasket.

Mange nye gaster. Det er aldig svært at skaffe gaster. Mange i havnen har luret meget på dette monster, og skal nok få spurgt om der måske er plads ombord en dag.

Det er en fornøjelse for alle at sejle trimaran.
Ungerne synes at det er fantastisk at man kan bevæge sig rundt på bådens net. At sidde på bownettene mens der sejles 16 knob  giver et sug i maven.

Også det at man kan springe på hovedet fra trimaranens arme kan udvikle sig til en ret sjov leg.

Prøv at spørg ungerne hvilken båd e helst vil have (pånær en hurtig motorbåd)!

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidste nyt

Slut med at forhandle trimaraner - Starten på et nyt koncept

 Ja, med lidt smerte over at jeg i de seneste år ikke har sejlet så meget som tidligere, så kan jeg heldigvis se tilbage på en masse skønne kapsejlads minder (sejre såvel som nederlag). Men de bedste minder er de oplevelser jeg har haft med familien om bord. 

De mange oplevelser på havet og min store kærlighed til livet under vandet, har flyttet lidt rundt på mine personlige prioriteter. Fremfor at surfe rundt på bølgerne, har jeg startet aktiviteten Blue-Tech, der skal være med til at sikre at vi fremover kan få glæde af havet. I dette koncept er der også en nyhed der vil interessere det fleste flerskrogs sejlere. 

Jeg vender tilbage med en up date inden udgangen af 2013.

 

De bedste hilsner fra

Brian Boserup


Watski2Star

Ny hjemmeside

Læs alle ..