Fart

Farten er et af de områder, hvor flerskrogsbåden er klart overlegen. Før man sejler "hurtigt" skal loggen vise over 20 knob! Ved 6 m/sek sejler man 16-18 knob med genakker.  Mens de fleste singleskroget både står nærmest stille ved en svag vind på 3 m/sek logger man stadig 7-8 knob!

Faktisk føles 8  knob på en triamran som langsom sejlads. Hvis man ikke lige sidder og kigger på GPS eller log, overvejer man at starte motoren, for at komme i havn!  Man må også undvære et windex, da bådens egen fart giver konstant modvind. Man har større succes ved at vurdere vindretningen på havoverfladen og sejlene, eller aflæse windex på de sejlbåde man passerer.

Giver en fantastisk FART, hvor man får en fornemmelse af at flyve, da luv skrog er hævet 1-2 meter over vandet.

Det skal opleves.

Vi har sejlet 26 knob i en 31'  Corsair trimaran der har 4 sovepladser og toilet, bad og køkken!

Sidste nyt

Slut med at forhandle trimaraner - Starten på et nyt koncept

 Ja, med lidt smerte over at jeg i de seneste år ikke har sejlet så meget som tidligere, så kan jeg heldigvis se tilbage på en masse skønne kapsejlads minder (sejre såvel som nederlag). Men de bedste minder er de oplevelser jeg har haft med familien om bord. 

De mange oplevelser på havet og min store kærlighed til livet under vandet, har flyttet lidt rundt på mine personlige prioriteter. Fremfor at surfe rundt på bølgerne, har jeg startet aktiviteten Blue-Tech, der skal være med til at sikre at vi fremover kan få glæde af havet. I dette koncept er der også en nyhed der vil interessere det fleste flerskrogs sejlere. 

Jeg vender tilbage med en up date inden udgangen af 2013.

 

De bedste hilsner fra

Brian Boserup


Watski2Star

Ny hjemmeside

Læs alle ..