Om flerskrog

Betegnelsen flerskrog gælder alle både med mere en et enkelt skrog. Vi taler om katamaraner og trimaraner. I vores "Multihull" verden har vi indskrænket begrebet til kun at omhandle flerskrogs SEJLBÅDE.

Ny udvikling af flerskrogdesign og materialer har revolutioneret begreberne ved ekstrem kapsejlads. Der er brugt mange resourcer på at udvikle verdens hurtigste sejldrevne både. Og flerskrogsbådene har sat sig solidt på tronen for højhastighedsrekorder. Nu kan vi som privatpersoner lukrere på de mange projekter, hvor man har optimeret skrog og sejl for performance.

Vi kan nu sejle i vores egen "Round the world" racer i en lidt formindsket udgave, og heldigvis med en bedre komfort om læ.

 

 

Sidste nyt

Slut med at forhandle trimaraner - Starten på et nyt koncept

 Ja, med lidt smerte over at jeg i de seneste år ikke har sejlet så meget som tidligere, så kan jeg heldigvis se tilbage på en masse skønne kapsejlads minder (sejre såvel som nederlag). Men de bedste minder er de oplevelser jeg har haft med familien om bord. 

De mange oplevelser på havet og min store kærlighed til livet under vandet, har flyttet lidt rundt på mine personlige prioriteter. Fremfor at surfe rundt på bølgerne, har jeg startet aktiviteten Blue-Tech, der skal være med til at sikre at vi fremover kan få glæde af havet. I dette koncept er der også en nyhed der vil interessere det fleste flerskrogs sejlere. 

Jeg vender tilbage med en up date inden udgangen af 2013.

 

De bedste hilsner fra

Brian Boserup


Watski2Star

Ny hjemmeside

Læs alle ..