Sejlads radius

Hvilken havn i dag! Prøv med en passer at afsætte en radius svarende til 2-3 gange den normale radius for en forlænget weekend sejlads i en singleskrog familiebåd.

Nu er Bornholm og dele af Oslo-fjorden pludselig med på kortet for sejlere fra øresundskysten (vel at mærke hvis man bruger den samme tid på vandet, som man normalt bruger på en tur til Fyn og hjem igen).

Hvis alle familiemedlemmer ikke besidder skippers sejlappetit, kan men på en dagssejlads nå samme distance, som en kølbåd når på en fredags –søndagssejlads.

 

 

Sidste nyt

Slut med at forhandle trimaraner - Starten på et nyt koncept

 Ja, med lidt smerte over at jeg i de seneste år ikke har sejlet så meget som tidligere, så kan jeg heldigvis se tilbage på en masse skønne kapsejlads minder (sejre såvel som nederlag). Men de bedste minder er de oplevelser jeg har haft med familien om bord. 

De mange oplevelser på havet og min store kærlighed til livet under vandet, har flyttet lidt rundt på mine personlige prioriteter. Fremfor at surfe rundt på bølgerne, har jeg startet aktiviteten Blue-Tech, der skal være med til at sikre at vi fremover kan få glæde af havet. I dette koncept er der også en nyhed der vil interessere det fleste flerskrogs sejlere. 

Jeg vender tilbage med en up date inden udgangen af 2013.

 

De bedste hilsner fra

Brian Boserup


Watski2Star

Ny hjemmeside

Læs alle ..