Omtale

Artikler 2008

Segling

 

Segling 06/2008 bringer en omfattende bådtest "Semestra på tre skrog", hvor de tester Seaon, Corsair, Sea Cart og en Dragon Fly. Vores Seaon betragtes som "Estetikeren" hvor alle detaljer er gennemført og med fantastiske sejlegenskaber. Corsair 31UC er et billigere alternativ, der stadig sejler fantastisk. Sea Cart'en er bygget til racing uden nogen form for komfort om læ, samt ikke foldbarer sideskrog. DF er den sikre cruiser i selskabet, med en flot aptering i træ om læ.

Budskabet: Hvorfor er der så få flerskrogssejlerer??????

Klik på billedet og læs artiklen i PDF

 

Børsen

Båd Magasinet

 

Sidste nyt

Slut med at forhandle trimaraner - Starten på et nyt koncept

 Ja, med lidt smerte over at jeg i de seneste år ikke har sejlet så meget som tidligere, så kan jeg heldigvis se tilbage på en masse skønne kapsejlads minder (sejre såvel som nederlag). Men de bedste minder er de oplevelser jeg har haft med familien om bord. 

De mange oplevelser på havet og min store kærlighed til livet under vandet, har flyttet lidt rundt på mine personlige prioriteter. Fremfor at surfe rundt på bølgerne, har jeg startet aktiviteten Blue-Tech, der skal være med til at sikre at vi fremover kan få glæde af havet. I dette koncept er der også en nyhed der vil interessere det fleste flerskrogs sejlere. 

Jeg vender tilbage med en up date inden udgangen af 2013.

 

De bedste hilsner fra

Brian Boserup


Watski2Star

Ny hjemmeside

Læs alle ..