Lav dybde

Hvem kunne ikke tænke sig at sejle tæt på stranden,  for a bade eller samle nogen op! På mange trimaraner, kan man hæve sværdet, roret og sejle ind på under 50 cm vand. Man kan også lande båden på en sandbund og selv skubbe den fri igen.Vær opmærksom på tidevand, så du kan komme elegant fri igen;-)

Man må så huske at vinke afværgende til kølbåde, der vil gøre en kunsten efter, fordi de har bemærket din masthøjde og ikke lagt mærke til de 3 skrog.

Sidste nyt

Slut med at forhandle trimaraner - Starten på et nyt koncept

 Ja, med lidt smerte over at jeg i de seneste år ikke har sejlet så meget som tidligere, så kan jeg heldigvis se tilbage på en masse skønne kapsejlads minder (sejre såvel som nederlag). Men de bedste minder er de oplevelser jeg har haft med familien om bord. 

De mange oplevelser på havet og min store kærlighed til livet under vandet, har flyttet lidt rundt på mine personlige prioriteter. Fremfor at surfe rundt på bølgerne, har jeg startet aktiviteten Blue-Tech, der skal være med til at sikre at vi fremover kan få glæde af havet. I dette koncept er der også en nyhed der vil interessere det fleste flerskrogs sejlere. 

Jeg vender tilbage med en up date inden udgangen af 2013.

 

De bedste hilsner fra

Brian Boserup


Watski2Star

Ny hjemmeside

Læs alle ..