Sidste nyt

Watski2Star

Posted by Multihull (telanco) on Feb 08 2013
Sidste nyt >>

Multihull var repræsenteret med Dennis og jeg, der sejlede vores demobåd ”Liberty” en Corsair31 Ultimate Cruiser. Efter vores Fyn Cup nedtur, hvor vi fik uventede gæster umiddelbart før start og måtte udgå, havde vi sat os meget op til denne sejlads. Alle kølbådene kom godt fra start, og os flerskrogssejlere blev ikke just forfordelt ved at vi skulle vente yderligere 2 timer på at komme af sted. Efter ca. 2 timers sejlads forsvandt vinden, og man begyndte at tænke på ankeret. Men med en stor genakker, konstant trim på skødet og 2 mand på sideskroget fik vi gennem en lang nat oparbejdet et lille forspring. Vi var den første flerskrogsbåd på Anholt, efterfulgt af Creme Fræs (SeaCart30) en Corsair 750 Sprint og en DF920 Racing. På returen gik Creme Fræs fra os og vi lå i lang til med en konstant fart på 16-18 knob, men enkelte perioder hvor vi loggede over 20 knob. Utroligt at den noget mindre Corsair 750 sprint holdt så godt fast på os selvom vind og bølger tiltog i styrke. Vi blev derfor slået på målet af netop denne 750 Sprint, sejlet af Cristel Nyqvist. TILLYKKE til Cristel.

 

 

 

Last changed: Feb 10 2013 at 9:37 PM

BackSidste nyt

Slut med at forhandle trimaraner - Starten på et nyt koncept

 Ja, med lidt smerte over at jeg i de seneste år ikke har sejlet så meget som tidligere, så kan jeg heldigvis se tilbage på en masse skønne kapsejlads minder (sejre såvel som nederlag). Men de bedste minder er de oplevelser jeg har haft med familien om bord. 

De mange oplevelser på havet og min store kærlighed til livet under vandet, har flyttet lidt rundt på mine personlige prioriteter. Fremfor at surfe rundt på bølgerne, har jeg startet aktiviteten Blue-Tech, der skal være med til at sikre at vi fremover kan få glæde af havet. I dette koncept er der også en nyhed der vil interessere det fleste flerskrogs sejlere. 

Jeg vender tilbage med en up date inden udgangen af 2013.

 

De bedste hilsner fra

Brian Boserup


Watski2Star

Ny hjemmeside

Læs alle ..